Тиганите са най-важното оборудване в кухнята, освен тенджерите разбира се. Със сигурност много от тях ще се окажат изключително полезни. Един или два универсални тигана определено не са достатъчни за професионална гастрономия.
Универсалният чугунен тиган Hendi е качествен съд за готвене, който със сигурност ще бъде полезен във всяка кухня. Чугуненият тиган ще бъде идеален за приготвяне на различни видове месо, риба и зеленчуци.
Чугунът се характеризира с изключителна устойчивост на механични повреди, дори надминава дори неръждаемата стомана. Освен това при нагряване топлината се разпределя равномерно, така че продуктите, приготвени върху него, да се изпържат равномерно. Също така поддържа придобитата температура за много дълго време, което е полезно за всяка работа в кухнята. Трябва обаче да се помни, че по същата причина такива тигани се нагряват сравнително дълго време.
Правилната поддръжка на чугунените тигани е от решаващо значение. Не трябва да му прилагате термичен шок. Минимизирайте контакта с влага и нанесете тънък слой масло след измиване.
Характеристики на продукта
- чугунена дръжка,
- Може да се мие в съдомиялна машина
- подходящ за керамични, електрически, газови и индукционни котлони.
- може да се мие в съдове