Релефни торбички 250х350мм, Hendi, за съхранение на продукти, за тиксо опаковъчни машини, 100 бр.
Могат да се използват при температури от -40˚C до + 40˚C
Релефът във формата на диамант улеснява изсмукването на въздуха и създаването на вакуум
Без бисфенол А (BPA).
Не се използват за готвене sous-vide
Съвместим с всеки тип устройство, което работи с релефни вакуумни торбички.
Торбичките за вакуумиране на храна Hendi са перфектният избор за вакуумиране на всякакъв вид храна, предлагаме ви широка гама от торбички за вакуумиране на храна, гладки торбички, релефни торбички с различни размери.
Вакуумните торбички за храна Hendi могат да се използват както у дома, така и в гастрономическата индустрия, всички вакуумирани торбички за храна Hendi са с високо качество.
Предимствата на използването на вакуумни торби Hendi:
Увеличаване срока на годност на така опакованите продукти, чрез предотвратяване на контакт с въздуха и забавяне на процеса на разваляне;
Удължен срок на годност чрез създаване на устойчива бариера срещу външни фактори (прах, мръсотия, влага);
Осигуряване на опаковка с висока видимост на продукта; повечето вакуумирани торбички са прозрачни, като по този начин се намаляват разходите за маркетинг и дизайн за персонализирана опаковка;
Минимизиране на употребата на консерванти; вакуумното опаковане позволява въвеждането на газови смеси (модифицирана атмосфера/MAP), за защита на опакованите по този начин храни и продукти);
Намаляване на битовите отпадъци (в случай на използване на вакуумни опаковки в домашния сектор, храната може да бъде повторно запечатана или продуктите могат да бъдат опаковани на порции в определени предварително определени количества, предотвратявайки преждевременно разваляне).
Изпразването е процес на запазване на храната до готвене.
Така храната запазва вкуса, текстурата и всичките си хранителни свойства непокътнати.
С устройството за вакуумиране на храни Hendi запазвате храната свежа до 5 пъти по-дълго от традиционните методи за консервиране, не губите храна и в същото време спестявате пари и време.
Процесът на вакуумиране премахва въздуха и удължава периода на свежест на храните, съхранявани във фризер, хладилник или шкафове.
Сега можете да съхранявате храна във фризера в продължение на месеци, дори години, без никакви изгаряния във фризера.