Преса за тесто за пица 45 Prismafood, Hendi, 400V/6100W, 655x750x(H)855mm
Професионално оборудване за приготвяне на тесто за пица.
Позволява приготвянето на големи количества тесто без много усилия.
Корпус и панели от неръждаема стомана
Хромирани панели
Разстояние между панелите: макс. 110 - 115 мм
Независими настройки на работната температура за горен и долен панел, с отделни цифрови дисплеи и светлинни индикатори
Лесно регулиране на дебелината на тестото с помощта на лоста
Мобилният екран осигурява безопасната обработка на тестото
Осветлението от двете страни на панелите позволява да се наблюдава процеса на пресоване на тестото
Регулиране на времето за пресоване на тестото
Максимална температура на нагряване на плочата: 170 °C
Ефективност: прибл. 360 кори за пица/час
За оформяне на сурови основи за пица с максимален диаметър ø45 см.
Максимално тегло на тестото преди изваждане: 600-650 g.
Тегло нето: 163 кг.