Шкаф за стареене на месо, Сухо стареене, Hendi, 352L, 220-240V/170W, 595x710x(H)1720mm
Шкафът за сухо стареене на HENDI осигурява среда за контролирано стареене на месо, което води до изключително крехко и вкусно месо.
Шкафът е проектиран така, че идеално да пресъздаде микроклимата, използван за традиционно, естествено зреене.
В същото време съвременната технология позволява постоянен контрол върху процеса чрез поддържане на постоянна вентилация, регулируема влажност на въздуха и стерилизация.
Корпусът, касата и дръжката са изработени от неръждаема стомана AISI 304.
Врата, изработена от 2 слоя Low-E оцветено закалено стъкло, което повишава енергийната ефективност, като блокира инфрачервената светлина и UV лъчите отвън, като същевременно предотвратява преноса на топлина към вътрешността. Ключалката на вратата е включена.
Контейнер за дестилирана вода от ABS - дестилираната вода трябва да се напълни ръчно.
Показване на известия и звукова аларма за предупреждение, когато влажността е под 15%, за да може потребителят да напълни контейнера с вода.
Аларма, показваща, че вратата е отворена за повече от 3,5 минути - защита срещу неконтролирано нарушаване на условията в помещението.
В офиса има:
- 3 рафта,
- 1 прът за окачване,
- 3 куки,
- поднос за сол (солта не е включена),
всички горепосочени елементи са изработени от неръждаема стомана AISI 304.
Вградена UVC стерилизираща лампа за предотвратяване развитието на бактерии и гарантиране на безопасна среда за месото; когато вратата е отворена по време на процеса на подправяне, бактериите нямат възможност да растат.
Охлаждане посредством изпарител и вентилатор, който осигурява необходимото ниво на циркулация на въздуха.
LED осветителни тела поставени от двете страни на помещението и на тавана.
Максимално натоварване на рафта: 30 кг.
Максимално натоварване на кука: 25 кг.
Максимално натоварване на пръта за окачване: 50 кг.
Температурен диапазон: 1-25 °C.
Регулируем диапазон на влажност: 60-85%.
Текущото ниво на влажност се показва на панела.
Хладилен агент: R600a.